Studio Schopman
Home List all Products Conditions Roadmap Promos & News
 
U bent niet aangemeld

SUBTOTAAL
€ 0.00

INDEX

PRINTER, -SUPPLIES, COMPUTER & ACCESSOIRES
KANTOORMACHINES
PAPIER
ETIKETTEN & VERZENDING
MEMOBLOKKEN & SCHRIFTEN
KLASSEMENT & ARCHIVERING
KANTOORMATERIAAL
SCHRIJFWAREN & CORRECTIE
TEKENMATERIAAL & DIVERSEN
PRESENTATIE & COMMUNICATIE
MEUBILAIR & ONTHAAL
FACILITY
e-mail contact
   
SNEL ZOEKEN
Uitgebreid zoeken
Payments Office Deal Promos
Stamps Online Animation supplies

U kijkt naar > PRINTER, -SUPPLIES, COMPUTER & ACCESSOIRES > MOBILITY-PC-NOTEBOOK-MONITOR
Intuos Tekentablet Draw Pen Small White

Code: CTL-490DW

Prijs:  € 64.28 voor 1 eenh.
(excl. 21% BTW)

 
 
Hoeveelheid/Prijs Informatie
1 x 1
64.28 euro

Het nieuwe Intuos Draw tablet heeft de afmetingen 210 x 169 x 11 mm (actief gebied: 152 x 95 mm) en is daarom erg geschikt voor mobiel gebruik in combinatie met een laptop. Het tablet heeft de kleur wit en wordt geleverd inclusief een pen en het programma Art Rage Lite. Dit pakket is daarmee zeer geschikt voor beginnende kunstenaars.

*Lesgevers en leerlingen kunnen in aanmerking komen voor een educatieve korting! Gelieve voor- en achterkant van de leraren- of studentenkaart eerst door te mailen ter controle, alvorens de bestelling te plaatsen.*

Het Intuos Draw tablet is de nieuwste ontwikkeling van Wacom. Het heeft alle voordelen van de geavanceerde Wacom pentechnologie, maar is door zijn gunstige prijs desondanks zeer aantrekkelijk voor startende kunstenaars die hun talenten willen ontdekken. De combinatie met de Art Rage Lite software is zeker voor hen optimaal. Ook voor gebruikers die nog niet eerder met een tekentablet gewerkt hebben, is dit pakket erg aantrekkelijk.

Alles wat u nodig hebt in één box

Het Intuos Draw pakket biedt in de eerste plaats alles wat u nodig hebt om tekeningen en schilderijen te creëeren. Alle nieuwe Intuos pentablets worden geleverd met een softwarepakket dat is afgestemd op het specifieke interesse van zijn gebruiker. Het totaalpakket biedt toegang tot online video's en tutorials, een speciale aanbieding om uw digitale creaties af te drukken en u hebt zelfs toegang tot de Wacom-Cloud storage, zodat u uw bestanden overal kunt inzien en bewerken. 

Jarenlange ervaring van Wacom

Ook de nieuwe Intuos profiteert van de geavanceerde technologie van Wacom. Het is een prachtig ontworpen pentablet dat heel gebruiksvriendelijk is.
Bovendien kunt u ExpressKeys™ toewijzen aan de functies die u het meeste gebruikt, zoals het veranderen van punten of tools. Het Intuos tablet geeft u de beschikking over een geheel nieuwe digitale gereedschapskist. Daarom werkt u niet alleen sneller, maar ook gebruiksvriendelijker en ergonomisch verantwoord. 

Dit tablet heeft het formaat Small en is daarom het beste geschikt voor gebruikers die minder ruimte tot hun beschikking hebben. In combinatie met een laptop is deze uitvoering dus het meest geschikt voor mobiel gebruik, maar kan natuurlijk ook thuis bij de computer gebruikt worden.

Snelstart

Het tablet wordt zeer eenvoudig geïnstalleerd. Sluit de USB-connector aan op uw Mac of PC, installeer de driver, registreer uzelf online en download de creatieve software. U kunt snel en gemakkelijk aan de slag met Intuos - laat uw creativiteit de vrije loop en begin met tekenen.
 

©2018 Studio Schopman Supplies – Prijzen staan in euro vermeld, EXCLUSIEF het wettelijk geldende btw tarief.
Deze website richt zich tot ondernemers, bedrijven, instellingen, verenigingen en vrije beroepen.